loader image

BLACK SEO LINKS, PURCHASED LINKS, SOFTWARE FOR GAMBLING SITES

Siyah web sitelerinin Google arama sonuçlarında tanıtılması konusunda uzmanlaşmış deneyimli SEO uzmanlarından oluşan bir ekip. Saldırıya uğramış siteler ve bu sitelerde bağlantı yayınlamaya yönelik yazılımlar sunuyoruz.

Telegram’da mektup kabul ediyoruz

Müşterilerimize yönelik hizmetlerimiz

  • Oyun Siteleri için Yazılım: Site yönetici alanlarına erişmenizi ve bağlantılarınızı oraya yerleştirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Bağlantı verme: Sitelerinize bağlantı içeren makaleler yazmak ve bunları PBN ağımızda yayınlamak
  • Toplu Bağlantı Yerleştirme: Çeşitli konulardaki organik trafiğe sahip, bozuk canlı sitelerden gelen bağlantıların toplu olarak otomatik olarak yerleştirilmesi.
  • İçerik Üretim Yazılımı: Büyük miktarlarda içerik üretmenizi sağlar

Özel bir PBN ağından bağlantı yerleştirmeyle ilgili daha fazla ayrıntı

  • Bağlantıları aracısız olarak yerleştiriyoruz, PBNka bizimdir.
  • Makaleler tek seferlik ödeme ile sonsuza kadar yayınlanır.
  • Batı siteleri, konular – medya, teknoloji, BT, kripto para, finans, programlama, eğlence vb.
  • Makalenizi 30$’dan yayınlıyoruz.
  • Makale sonsuza kadar yayınlanır, en fazla 2 dofollow bağlantısı, ana sayfada duyuru yapılır. Yerleştirmeden sonra indekslemeyi hızlandırıyoruz.
  • Yayınlanan makaleyi harici bağlantılarla zenginleştiriyoruz 🚀
  • Siteler spam değildir, ayda en fazla 10 makale yayınlanmaktadır. Siteler periyodik olarak dış bağlantılarla güncellenmekte ve metrikler artırılmaktadır.
  • Finans, kripto, BT, kumar ve diğer konuları kabul ediyoruz.

Ancak firmanızın ismini bilenlerin bulabildiği, sürekli ziyaretçi kaybeden, ilk yayına girdikten sonra dahi sadece firma içinden çalışanların arada sırada ziyaret ettiği internet panolarıdır. Hem site içi hem site dışı SEO çalışmalarını ayrıntılarını “SEO Çalışması Nasıl Yapılır?” ve diğer makalelerimizden okuyabilirsiniz. Bir sayfanın “Toplam Rank”i olarak adlandırılan bu puan sayesinde ilgili anahtar kelimede o sayfanın linki diğer sayfaların linklerinin önünde veya gerisinde yer alır. Semantik SEO için oluşturulacak içerik ağında arama hacimleri de önemlidir. Semantik SEO Stratejisi için aşağıdaki kurallara dikkat etmenizi stratejinizi doğru şekilde kurgulamanız için gereklidir.

Keywordtool analiz aracının amacı adından da anlaşılacağı üzere anahtar kelime analizi yapmaktır. Fakat bilmeniz gereken bir diğer detay ise bu üçlü algoritma döngüsünün devamlı olarak yapılmasıdır. Bu döngünün devamlı yapılmasında SEO faktörü önemli rol oynarak, algoritmanın son basamağı olan sıralama faktörüne etki etmektedir. Digipeak, işletmenizin büyümesine yardımcı olan, 360° servis sağlayan global bir dijital pazarlama ajansıdır. Markalara PPC, SEO, İçerik Pazarlama, Markalaşma Yazılım, Sosyal Medya ve çözüm odaklı pazarlama hizmetleri sunmaktadır.

En önemlisi ise dijital alanda çalışan, özellikle SEO analizi yapan ve uzman olarak görev alan kişilerin gece ve gündüz kavramlarını net bir şekilde ayırmamaları gerekir. SEO nedir sorusunun cevabı kadar önemli olan bir bilgi de, SEO çalışmalarının belli bir mesai saatinin bulunmuyor oluşudur. Bu kadar önemli bir yer edinen SEO çalışmaları, elbette alanında uzman ve profesyonel isimlere emanet edilmelidir. SEO nedir sorusuna sizin anlayacağınız şekilde cevaplar verebilen, iletişimi kuvvetli, işinde disiplinli ve işbilir bir kimse ile oldukça kısa sürede başarılı sonuçlar elde etmeniz mümkündür.

Site haritaları sitenizdeki önemli olarak düşündüğünüz dosyaları bildirmenizi sağlar. Ayrıca dosyalarınız hakkında bir takım bilgileri de gösterir. Örneğin, sayfanızın son güncelleme zamanı, ne sıklıkla güncelleme yapıldığı ya da alternatif dil sürümleri gibi. Google ya da genel olarak arama motorları, internet sitenizi taramak ve indexlemek için botlardan, meta tag’lerden yararlanır.

İnsanların yaptığı yaygın bir hata, kullanıcıların arşivlenmiş sayfalarını sitelerinden gizlemektir. Bu, arama motoru optimizasyonu için kötü sonuçlara yol açabilir. Geçmişte, bunun sıralamalarına zarar verebileceği düşünülüyordu. Bir web sitesinin yapısını değerlendirmek söz konusu olduğunda, Google sitenin genel görünümünü ve verdiği hissi dikkate alır. Ne yazık ki web sitesi sahiplerinin sıralamalarını iyileştirmek için sitelerinin teknik yönlerine odaklanmaları da çok yaygındır.

Yani profesyonel ve verimli bir SEO danışmanlığı, hedeflenen arama motoru trafiğini artırmanıza ve işinizi büyütmenize yardımcı olacak belirleyici bir faktördür. Bu süreç, ON Page, OFF Page, UX gibi bir çok süreci kapsar ve genel olarak oluşturulan hedefler sadece sıralama değil aynı zamanda dönüşüm stratejisi oluşturmaktan da geçer. Eğer bu süreden sonra hala sitenizi bulmakta zorlanıyorsanız, ilk olarak aramanızı spesifikleştirmeyi deneyin. Örneğin “bisiklet mağazası” yerine “bodrum bisiklet ve onarım” ifadesiyle aramayı deneyin. Wix App Market’teki Site Booster uygulamasını sitenize ekleyerek, yakındaki müşterilerinizin dikkatini çekin.

Vuelve al inicio